Janny MT

Janny MT natuurlijke opslag verlengt de houdbaarheid van groenten en fruit en behoudt hun versheid in gewone koelcellen!

De route van versproducten van oogst tot verkoop is vaak onbekend bij consumenten. Het vermogen om in deze fase de versheid te behouden is niettemin cruciaal voor telers: het heeft een impact op de productkwaliteit, de verkochte hoeveelheden en eventuele afzetmogelijkheden.

Controlled atmosphere

De missie van Janny MT is vooral om telers en andere professionals te begeleiden bij het slagen van hun bewaarprojecten, om bij te dragen aan het vergroten van de economische waarde van hun werk. Onze expertise reikt dan ook van het analyseren van vermijdbare verliezen en mogelijke economische winsten door opslag, tot het monitoren van gassnelheden tijdens opslag, tot het adviseren over geschikte oogststadia en het helpen samenstellen van financieringsdossiers.

Airtight storage

Onze ervaring in het uitvoeren van luchtdichte opslag stelt on in staat om alle soorten projecten te begeleiden. Of het nu gaat om zoetwaren van olijven of andere producten in pekel, voor de bewaring van gedroogde vruchten, het langdurig behoud van de kiemkracht van zaden... succes van de projecten van onze klanten.

Zoek je iets speciaal?

Scroll naar top