Bewaring in een conventionele koelcel
Bewaring in een Janny Box
Bewaring in een Janny Box
Nieuwe aardappelen moeten iets voor de rijpheid worden geoogst; de schil moet gemakkelijk te verwijderen zijn. Ze moeten voldoende stevig zijn en gelijkmatig van kleur. Ze mogen geen sporen van scheutvorming vertonen.
De oogstmethode moet zacht genoeg zijn om de integriteit van de schil te behouden.
Bewaar geen nieuwe aardappelen die nat/geoogst zijn in de regen of die tekenen van ziekte vertonen in modules.
Opslag in AC-modules werkt alleen voor nieuwe aardappelen; in de modules kunnen geen consumptieaardappelen worden opgeslagen.
Plaats losse aardappelen in de bakken van de modules.
Maandag tot vrijdag
8u-12u en 13u-17u
Zaterdag
8u-12u
(Gesloten op zaterdag van 1 september tot 1 maart)
Sint-Truidersteenweg 360
3700 Tongeren
BE0445.627.601
Copyright © 2022 SCHOUBS | Created by We Are Knights
Cookie | Duur | Omschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |