
Paksoi
10 dagen
Bewaring in een conventionele koelcel
28 dagen
Bewaring in een Janny Box
+2°C
Bewaring in een Janny Box
Tips voor het oogsten van Paksoi in Janny Box
Oogst wanneer de bladeren de gewenste grootte voor de verkoop hebben bereikt, ongeveer twee tot tweeënhalve maand na het zaaien. De bladeren moeten turgescent en donkergroen van kleur zijn; de middennerf en de bladsteel moeten volledig wit zijn.
Oogsten moet met de hand gebeuren, en kan per hele plant of per rib.
Bewaar geen snijbieten die nat/geoogst zijn in de regen, of die tekenen van ziekte vertonen.
Bewaring van Paksoi in Janny Box
Bewaar de ribben los, liggend in de lade van de module. Bevochtig de ribben niet voor de opslag.
De bewaartemperatuur moet tussen 0 en 2°C liggen.
De voordelen van AC Janny MT bewaring
- Oogsten vóór de zaadzetting in het voorjaar en opslaan!
- De piekproductie afvlakken en de verkoopperiode verlengen!
- Behoud van kleur en stevigheid van de kaarden, evenals de gezondheids- en smaakkwaliteiten!
- Uw vruchtwisseling verbeteren door al uw percelen bij rijpheid te oogsten!




