Over ons.

Schoubs is al meer dan 35 jaar actief in het ondersteunen van professionals in de tuinbouwsector. Het bedrijf werd destijds opgericht door Ivo Schoubs.
Sinds 2020 hebben Ann en Dirk met veel goesting en enthousiasme de fakkel overgenomen. 
We zijn een familiebedrijf dat zich richt tot de groensector in de breedste zin van het woord. 
Samen met ons gedreven team proberen we onze klanten op de beste mogelijke manier te helpen met de realisatie van hun dromen. 
HIervoor beschikken we over een zeer groot magazijn met meer dan 5000 artikels, als over een eigen productiehal om tunnelserres te maken.

We zijn een familiebedrijf met een hart voor de ondernemende mensen binnen de tuinbouwsector.

Missie

Bij Schoubs zien we het graag groeien!

Of je het nu hebt over planten, een project, een klant of iets anders,… getuige zijn van groei en vooruitgang kan ongelooflijk bevredigend zijn.  Dit is waar wij naar streven.  Door het gepaste advies, de beste producten, een luisterend oor en een topservice proberen wij u te voorzien in uw noden om uit uw teelt het maximum rendement te halen. Want als onze klanten het goed doen, als zij kunnen groeien dan worden wij daar oprecht gelukkig van.

Waarden

Puur, eerlijk en oprecht.

Wij willen oprecht dat onze klanten het maximale uit hun inspanningen halen. Bij Schoubs is het zo dat wij absoluut willen dat onze klanten slagen in hun doel.  Op de dag van vandaag is er nood aan optimale steun.  Hiervoor doen wij net dat beetje meer.  
We zoeken mee naar oplossingen en dit door betaalbare en kwalitatieve producten die hiervoor zorgen.

Visie

Service daar maken wij het verschil.

Wij streven naar tevreden klanten die ons vertrouwen als partner voor hun projecten. 
Hiervoor doen wij elke dag ons uiterste best.  
Bijscholingen volgen is cruciaal om de laatste innovaties te kunnen aanbieden.
 Wij bieden oplossingen op maat van de klant en voor de uitdagingen die komen kijken bij het ondernemen in de tuinbouwsector.
Op basis van feedback en de veranderende verwachtingen van onze klanten streven we ernaar om de juiste producten en  diensten aan te bieden.

Dit door middel van een open en eerlijke communicatie met onze klanten. 

Winkelwagen
Scroll naar boven