Tunnelserres

Al met meer dan 35 jaar expertise maken we bij SCHOUBS de beste tunnelserres voor elke teelt! Naast ons groot assortiment aan standaard maten op stock,  staan wij steeds open voor al uw maatwerk en herstellingen!

Door gewassen te telen in een tunnelserre krijgt u dankzij een betere controle over het teeltklimaat een mooiere en betere opbrengst van uw teelten. Een goede tunnel gaat jaren mee en is de basis van uw producten waarmee je naar buiten komt. In onze eigen productiehal produceren we een divers gamma aan tunnelserres waarbij we de focus bewust leggen op kwaliteit en functionaliteit aan een betaalbare prijs!

Tevens zijn losse tunnelonderdelen steeds te verkrijgen (Clipsen, beugels, plaatjes, steunstukken,….)
Hieronder een greep uit ons assortiment. Vraag vrijblijvend een offert en wij zijn er zeker van dat wij u steeds de scherpste prijs kunnen aanbieden!

Tunnelserres: modellen en mogelijkheden

Breedte Model A Verhoogd Venster Oprol zijkant Goten Lengte
4m (particulier) / JA / / / Oneindig
5m / JA / / / Oneindig
5,2m JA / / / / Oneindig
6,25m JA JA JA JA JA Oneindig
6,50m JA JA JA JA JA Oneindig
7m JA JA JA JA JA Oneindig
8m NEE JA JA JA JA Oneindig
9m NEE JA JA JA JA Oneindig
10m NEE JA JA JA JA Oneindig

Realisaties

Eigenschappen van onze tunnels

Diffuus

licht wordt beter verdeeld in de serre. Hierdoor worden ook de onderste bladen van de planten bediend van voldoende licht. Dit bevordert een betere groei en hogere opbrengst van de planten.

Thermisch

folies met Thermische eigenschappen zorgen ervoor dat s’nachts meer infrarood stralen worden vastgehouden in de serre, waardoor de serre minder snel warmte zal verliezen. U zal dus sneller en vroeger oogsten dan in open lucht.

Anti-condens

Een Anti-condens laag zorgt ervoor dat condenswater zich niet gaat omvormen tot druppels en daardoor druppelschade gaat veroorzaken aan jonge planten. Het condenswater zal een film vormen op het oppervlak van de folie.

UV-transparant

UV licht is cruciaal voor het groeien van planten en het afrijpen van vruchten. Het is dus heel belangrijk dat de plastiek folies voldoende UV-Transparantie eigenschappen bevatten!

Zoek je iets speciaal?

Winkelwagen
Scroll naar boven