Tunnelfolies

Tunnelfolies moeten de dag van vandaag aan een heel gamma van vereisten voldoen. De keuze van de juiste tunnelfolie is dus cruciaal voor het al dan niet slagen van uw seizoen. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze!

Schoubs BV beschikt steeds over een grote stock van tunnelfolies. Wij staan garant voor een lange levensduur van uw folie met de beste eigenschappen om uw gewassen optimaal te laten groeien! Leverbaar op maat afgesneden of in complete moederrollen van 500 – 700 – 1000m . Geeft ons de gewenste maten door (lengte en breedte) en wij leggen ze voor u klaar! 

Eigenschappen van onze folies

Diffuus (DIFF)

licht wordt beter verdeeld in de serre. Hierdoor worden ook de onderste bladen van de planten bediend van voldoende licht. Dit bevordert een betere groei en hogere opbrengst van de planten.

Thermisch (TH)

folies met Thermische eigenschappen zorgen ervoor dat s’nachts meer infrarood stralen worden vastgehouden in de serre, waardoor de serre minder snel warmte zal verliezen. U zal dus sneller en vroeger oogsten dan in open lucht.

Anti-condens (AC)

Een Anti-condens laag zorgt ervoor dat condenswater zich niet gaat omvormen tot druppels en daardoor druppelschade gaat veroorzaken aan jonge planten. Het condenswater zal een film vormen op het oppervlak van de folie.

UV-transparant (UVT)

UV licht is cruciaal voor het groeien van planten en het afrijpen van vruchten. Het is dus heel belangrijk dat de plastiek folies voldoende UV-Transparantie eigenschappen bevatten!

Winkelwagen
Scroll naar boven