Waarom een tunnelserre van Schoubs een goed idee is!

Al meer dan 35 jaar ontwikkelt Schoubs tunneloverkappingen in alle vormen en maten. Doordat we deze zelf produceren en plaatsen hebben tunneloverkappingen voor ons geen geheimen meer. Onze tunnelserres zijn ze zo ontworpen dat ze zeer duurzaam zijn en dat ze een leven lang meegaan.
Het enige wat dient vervangen te worden is de plasticfolie die meestal een 8 a 10 jaar goed blijft afhankelijk van de omstandigheden die deze te verduren gehad heeft in die tijd.

Wij werken enkel met materialen van de hoogste kwaliteit!  Verder kan u bij ons ook terecht voor al de andere zaken die u nodig heeft voor een teelt.

Voordelen

Waar maakt Schoubs het verschil?

Veel gestelde vragen.

Wij snijden elke folie op maat indien u dit wenst.  We hebben folie van verschillende breedtes op stock hiervan snijden wij dan de gewenste lengte. 

Gezien wij werken met een eigen productie en de meest courante maten op stock hebben kan dit zeer snel gaan. Afhankelijk van de grootte van uw project wordt er samen een levertermijn afgesproken.

Uiteraard kan u dit zelf doen.  Voor de mensen die dit niet zien zitten hebben we een bekwaam team dat dit graag van u overneemt indien u dit wenst.

Wij werken enkel met tunnelfolies voor professioneel gebruik.  Onze folies hebben een minimum dikte van 180µ Op al onze folies is een fabrieksgarantie van 5 jaar.  Uit de praktijk blijkt dat als uw folie op de juiste wijze gemonteerd en aangespannen is, deze gemakkelijk tot 8 jaar en langer in uitstekende staat blijft.  

Uiteraard bestaat deze mogelijkheid. De meeste klanten kiezen ervoor om deze te laten leveren.

De prijs is afhankelijk van het project dat u wenst te plaatsen.   U kan steeds een prijsofferte vragen. Wij proberen u dezelfde dag nog een prijs te bezorgen.

De hoogte is afhankelijk van de breedte van uw tunnel.  Een tunnel zonder verhoog is ongeveer 2.5m hoog.  De zijkanten zijn dan schuin oplopend waardoor deze voornamelijk als aardbeitunnel gebruikt wordt.  Indien u de zijkanten optimaal wenst te benutten wordt er gebruik gemaakt van een verhoog. Deze zijn min. 50cm tot max. 1.20m hoog. Hierboven op moet je dan +/-2.5m tellen die de hoogte  van de boog is.  

Natuurlijk zorgen wij voor een service na verkoop. Is uw folie aan vervanging toe dan komen onze vakmensen deze graag vervangen voor u.

Bij ons kan u alle onderdelen apart bestellen. De meeste onderdelen liggen standaart op stock. Indien u grote hoeveelheden wenst kan dit ook gemaakt worden.  

Wist u dat wij regelmatig “NIET Schoubs” tunnels gaan herstellen?

Door de gebrekkige service na verkoop van concullega’s krijgen wij zeer vaak de vraag of wij dit kunnen doen
voor de klant.  

Winkelwagen
Scroll naar boven